Προϊόντα & Υπηρεσίες

trusted by big businesses

Sequence.gr

Networking

Υπηρεσίες & Προιόντα

Προσφέρουμε πλήρως ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής βασισμένες στις πιο πρόσφατες τάσεις και πρότυπα σχεδιασμού. Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε σταθερές λύσεις ικανές να ανταποκριθούν σε όλες τις σύγχρονες ανάγκες για voice, data και video  σε ένα ολοκληρωμένο δίκτυο παρέχοντας παράλληλα κορυφαία υποστήριξη πελατών.

Sequence.gr

Predictive Dialer

VICIDIAL

VICIDIAL είναι μια σουίτα λογισμικού που έχει σχεδιαστεί  αποκλειστικά για Contact Centers   και να λειτουργεί ως ένα πλήρες και σύγχρονο  τηλεφωνικό κέντρο εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων.

Η κονσόλα του agent συμπεριλαμβάνει ένα διαδραστικό σύνολο λειτουργιών. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι όλα τα δεδομένα μπορούν να παρουσιαστούν σε πραγματικό χρόνο μέσω ενός προγράμματος περιήγησης.

Sequence.gr

Telecommunications

Unified IP Solutions

Η επιλογή του κατάλληλου τηλεφωνικού κέντρου μπορεί να αποτελέσει βασικό ζήτημα για μια εταιρεία, καθώς μπορεί να βελτιώσει την εξωτερική και εσωτερική επικοινωνία, να ελαττώσει τον φόρτο εργασίας των εργαζομένων της και να βοηθήσει στην εμπορική επέκταση της επιχείρησης.

Sequence.gr

Software Development

Υπηρεσίες και On Demand Εφαρμογές

Παρέχουμε εξατομικευμένα προϊόντα και είμαστε η πιο ανταγωνιστική επιλογή για ειδικές εφαρμογές. Η εμπειρία μας σε  Voip, Cti, Sms, Crm και Billing λογισμικά και υπερσύγχρονα Contact Centers και Service Providers μας καθιστούν την πιο ανταγωνιστική επιλογή για την ανάπτυξη νέων εφαρμογών.